Elkészítés: Sós vízben puhára főzzük a fehérbabot (előtte egy éjjelen át érdemes áztatni). Ha leszűrtük, elkeverjük egy tálban a vékonyra szeletelt hagymával, és a tört fokhagymagerezdekkel. Megöntözzük egy kiskanálnyi ecettel, 3-4 evőkanál börösborral, belekeverjük a babérlevelet és a ketchupot is. Pici olajjal megöntözzük és alaposan összekeverve legalább egy napig állni hagyjuk. Tálaláskor még ízesíthetjük ha kell, sóval, borssal stb.
Személyes hozzáfűzés: Ezt a receptet a Pikáns húsgolyókhoz ajánlom, de fasírozottakhoz, más húsokhoz - sőt még hús nélkül is nagyon jó.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.