Elkészítés: A csirkét vékony szeletekre vágjuk és kiklopfoljuk. Ha magunk filéztük és nem lett annyira szépen szeletelhető, lehet apró kockákra is vágni. Alaposan sózzuk, borsozzuk, majd egy tálba téve ráfacsarjuk az egyik citrom levét, beletesszük a másik felkarikázott citromot (mag nélkül! ez fontos, mert megkesítheti picit az ételt), és nyakonöntjük a borral. Fontos, hogy fedje az összes húst a páclé. Ezután hűtőbe téve egy éjszakát állni hagyjuk (ha sietős, fél nap is elég talán). Amikor kész a pácolás, kivesszük a húst a pácléből, és pici olajon megsütjük. Ha megsültek, rájuk öntjük a páclevet is. Aki nem szereti, kiveheti a citromkarikákat, de szerintem az is finom benne. Ha a szaft egy kicsit besűrűsödött, készen vagyunk. Köretnek hasábburgonya vagy krumplipüré illik.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.