Elkészítés: Egy fazékban vajon megdinsztelem a felaprított hagymát, hozzáadom a megtisztított és felkockázott krumplit és zöldségeket, felöntöm vízzel, belemorzsolom a leveskockát, fűszerezem. Amikor a zöldségek már majdnem puhák, hozzáadom a medvehagymát és az újhagymát, beleöntöm a bort.
A levest botmixerrel krémesítem, beleöntöm a főzőtejszínt, majd visszateszem a tűzhelyre, épp csak forralok rajta egyet.
A sajtot lereszelem. A toastot megpirítom, kockára vágom.
A levest a pirított kenyérdarabokkal és a sajttal tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.