Elkészítés: Válasszuk szét a tojásokat, verjük keményre a fehérjét a sóval. A sárgáját habosítsuk a cukorral. A lisztet keverjük el a kakaóval. Óvatosan keverjük össze a fehérjét a sárgájával és a lisztes kakaóval. Kenjük a tésztát sütőpapírral bélelt tesibe, süssük meg előmelegített sütőben. Borítsuk egy megnedvesített, cukorral megszórt konyharuhára, húzzuk le róla a papírt, és tekerjük fel.
Keverjük össze a lecsöpögtetett meggyet a vaníliás cukorral. Verjük fel a tejszínt a habfixálóval keményre, majd adjuk hozzá a pálinkát. Hajtsuk szét a feltekert piskótát, kenjük meg a belsejét a tejszín harmadával, majd osszuk el rajta a meggyet. Tekerjük vissza a piskótát, kenjük rá a maradék tejszínt.
Vízgőz felett olvasszuk fel a csokoládét, kenjük el vékonyan egy kikent tálcára, majd ha megdermedt, vegyük le, és szórjuk meg vele a sütit, tegyük 2 órára hűtőbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.