Elkészítés: Konyhai robotgépben törd össze a kekszet, add hozzá az olvasztott vajat. A masszát 25 cm-es átmérőjű kerek tortaformába tedd, és ujjaiddal nyomkodd az aljához és az oldalához. Tedd be a hűtőbe, amíg elkészíted a tölteléket.
Verd fel a tojásfehérjét kemény habbá, majd tedd félre. Keverd el a tojássárgáját a cukorral, amíg sűrű és világos lesz. Add hozzá a mascarponét, keverd simára, majd a citromlevet és rumot is add hozzá. Óvatosan keverd a tojásfehérjéhez az egészet, majd a masszát simítsd az alapra. A tetejére szórd rá a szedret és a fehérribizlit, amelyeket természetesen más gyümölcsökkel is helyettesíthetsz. 8 személynek elegendő.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.