Elkészítés: Konyhai robotgépben törd össze a kekszet, add hozzá az olvasztott vajat. A masszát 25 cm-es átmérőjű kerek tortaformába tedd, és ujjaiddal nyomkodd az aljához és az oldalához. Tedd be a hűtőbe, amíg elkészíted a tölteléket.
Verd fel a tojásfehérjét kemény habbá, majd tedd félre. Keverd el a tojássárgáját a cukorral, amíg sűrű és világos lesz. Add hozzá a mascarponét, keverd simára, majd a citromlevet és rumot is add hozzá. Óvatosan keverd a tojásfehérjéhez az egészet, majd a masszát simítsd az alapra. A tetejére szórd rá a szedret és a fehérribizlit, amelyeket természetesen más gyümölcsökkel is helyettesíthetsz. 8 személynek elegendő.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.