Elkészítés: A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, két részre osztjuk, majd az egyik felébe 2 evőkanál kakaót belegyúrunk.
Ezután megkelesztjük, majd köralakra kisodorjuk. A két színű tésztalapokat egymásra tesszük, cikkekre vágjuk, majd kiflialakúra feltekerjük.
Előmelegített sütőben megsütjük.
Megsülés után a tetejét cukorsziruppal megkenjük, ettől szép fényes lesz.
(A cukorsziruphoz fél dl vízben elkeverünk 4-5 kanál cukrot. Felforraljuk, és a frissen megsült meleg tésztára kenjük.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.