Elkészítés: A hússzeleteket körben bevagdossuk, inas részeit szintén megmetéljük, majd gyengéden megveregetjük. Sózzuk, borsozzuk, mustározzuk, majd kedvenc teflonunkban hirtelen, nagy lángon mindkét oldalát megsütjük. Lecsöpögtetjük, szép jénai tepsinkbe, egymás mellé fektetjük.
Rámorzsoljuk a túrót, paradicsomkarikákkal lefedjük, majd a sajtszeletekkel betakarjuk. Forró sütőben rápirítjuk a sajtot, majd hagymás burgonya kíséretében azonnal tálaljuk. Igyunk mellé egy jó kis vaskeresztesi kékfrankost.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.