Elkészítés: Először megsütjük a diós piskótalapot, azután megsütjük a kakaós piskótalapot. A krémhez a tojássárgáját gőz fölött a cukorral nagyon keményre kikavarjuk. Mikor kihűlt, hozzáadjuk a vaníliás cukrot és a margarint.
Alulra tesszük a diós lapot, rákenjük a krémet, majd a krémre rátesszük a kakaós piskótalapot. Bevonjuk a csokiglazurral, majd megszórjuk a grilázsdarabokkal.
(A grillázst úgy készítjük, hogy a cukrot a dióval megolvasztjuk egy teflon tepsiben. Mikor a cukor folyóssá válik, kiöntjük egy olajozott vágódeszkára, és egyenletesen elsimítjuk. Mikor a grillázs megdermedt, apró darabokra törjük.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.