Előkészítés: A virslit kb. 2 cm-es karikákra vágjuk. A feta sajtot cérnával kb. 1,5 cm-es kockákra vágjuk. Az ananászt lecsepegtetjük, és a sajthoz hasonló kis darabokra vágjuk.
Elkészítés: Az ananászt fogpiszkálóra húzzuk, felszúrunk rá egy feta sajtot, és ráállítjuk egy virslikarikára. A kis katonákat tálra tesszük. A másik felét olajbogyóval készítjük ananász helyett. A kis katonákat vegyesen állítgatjuk tálra, és így kínáljuk.
Munka: kb. 25 perc
Fogyasztható: kb. 25 perc múlva
1 pálcika: 68 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.