Elkészítés: Egy kuglófformát alaposan, de vékonyan kikenünk, lisztezünk. A sütőt előmelegítjük 170 fokra. A lisztet átszitáljuk, a sütőporral elkeverjük. Egy másik tálban az egész tojásokat a cukorral, pici sóval és a citromhéjjal - robotgéppel magas fokozaton - habosra és világosra keverjük, míg a cukor elolvad. A folyékony, de már hideg margarint és a citromlevet (a gyümölcshús is mehet bele) felváltva, lassan csorgatva, folyamatosan keverve hozzáadjuk. Félretesszük a robotgépet, a sütőporos lisztet beleszórjuk a masszába, de már csak spatulával dolgozunk, széles, lapos mozdulatokkal gyorsan keverjük össze a tésztát. Olyan lesz az állaga, mint a muffinnak, csak picit hígabb. A formába öntjük, és kb. 40 percig (tűpróba) lassú tűznél sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.