Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd két cipóba vesszük. A tölteléknek valót alaposan elkeverjük.
Az egyik cipót kinyújtjuk, és a hagyományos tepsinél nagyobb, de a gáztepsinél kisebb tepsit kibélelünk vele. Megkenjük baracklekvárral, rátesszük a tölteléket, a másik cipót kinyújtjuk, befedjük vele a tölteléket.
A tojásfehérjét kissé felverjük, majd a porcukorral kemény habbá verjük. Rákenjük a sütemény tetejére. A csokit felolvasztjuk annyira, hogy a hab tetejét be tudjuk csapkodni vele.
Így együtt megsütjük, közepes lángon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.