Elkészítése: A megtisztított és feldarabolt csirkét megsózom, megborsozom és a rizslisztben megforgatom, majd a felforrósított vajon hirtelen, mindkét oldalán átsütöm. Az elõsütött csirkedarabokat tûzálló tálba teszem, rászórom a curryport és rálocsolok 2 dl ananászlevet. Befedem, és elõmelegített, forró sütõben, közepes lángon 30 percig párolom. Tálalás elõtt az ananászt kockákra vágom, és a csirkét a sütõbõl kivéve, az ananászkockákkal körülrakom. Visszateszem, hogy az ananász is átforrósodjon, majd az asztalon lelocsolom a ginnel és azonnal meggyújtom. Ha a láng elhamvadt, rögtön tálalom. Petrezselymes párolt rizs a hozzáillõ köret.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.