Elkészítés: Megtisztítom a fokhagymát, fokhagymanyomón átnyomom. Az olívaolajat felforrósítom, majd beledobom az áttört fokhagymát. Folyamatos kevergetés mellett kb. 5-10 percig pirítom. A leveskockát 5 dl vízben feloldom (én csak pár percre bedobom a mikróba), majd a tűzről félrehúzott fokhagymára öntöm, ugyanígy a 3 dl tejet is. Visszateszem a tűzre, és újraforrástól még 1-2 percig főzöm. A sajtot lereszelem, a kenyereket pedig megpirítom és kockára vágom. A kész levest tálakba szedem, a tetejére dobom a pirítóst és a sajtot. Azonnal tálalom, különben elázik a pirítós, és oda a finomság! :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.