Elkészítés: Egy serpenyőben az olajon kissé megpirítom az apróra vágott fokhagymát, sózom, borsozom, megszórom a pirospaprikával, összekeverem, majd nagyon kevés vizet hozzáadva zsírjára sütöm, beleteszem a húsdarabokat, és ropogósra pirítom.
A csatnihoz a dinnye húsát felkockázom. Serpenyőben 1 evőkanál olajon az apró kockára vágott vöröshagymát megpárolom, majd megszórom a curryvel, hozzáadom az ecetet, a mézet, a mazsolát, a dinnyekockákat, sózom, borsozom, és 15-20 percig párolom. Kihűlés után 1 órára a hűtőbe teszem. Tálaláskor petrezselyemzölddel megszórom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.