Elkészítés: 1. A csirkemellet vágjuk fel 2 vékony szeletre.
2. Sózzuk meg vékonyan, majd dörzsöljük be 4 db zúzott fokhagymával a húsok mindkét oldalát.
3. Vágjunk 1 cm széles és kb. 15 cm hosszú csíkokat a csirkemellből.
4. 3 szálat fonjunk össze.
5. Hevítsünk serpenyőben olívaolajat és gyorsan süssük meg a fonat mindkét oldalát.
6. Vegyük ki a serpenyőből a húsfonatot, és kössük össze a két végét vagy egy zöldfűszer szárával, vagy konyhai közözővel. Hagyjuk így kihűlni. Tálalás előtt távolítsuk el a rögzítést, és a koszorúnk egyben marad.
7. Az ömlesztett sajtot tegyük egy edénybe. Adjuk hozzá a kaprot, 1 db zúzott fokhagymát és az apróra vágott csemege uborkákat. Keverjük jól össze.
8. A kihűlt fokhagymás csirkemellkoszorúk közepébe halmozzuk bele az uborkás krémet
9. Díszítsük zöldfűszerrel. Vendégeinket biztosan elvarázsoljuk ezzel a könnyed előétellel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.