Elkészítés: 1. A csirkemellet vágjuk fel 2 vékony szeletre.
2. Sózzuk meg vékonyan, majd dörzsöljük be 4 db zúzott fokhagymával a húsok mindkét oldalát.
3. Vágjunk 1 cm széles és kb. 15 cm hosszú csíkokat a csirkemellből.
4. 3 szálat fonjunk össze.
5. Hevítsünk serpenyőben olívaolajat és gyorsan süssük meg a fonat mindkét oldalát.
6. Vegyük ki a serpenyőből a húsfonatot, és kössük össze a két végét vagy egy zöldfűszer szárával, vagy konyhai közözővel. Hagyjuk így kihűlni. Tálalás előtt távolítsuk el a rögzítést, és a koszorúnk egyben marad.
7. Az ömlesztett sajtot tegyük egy edénybe. Adjuk hozzá a kaprot, 1 db zúzott fokhagymát és az apróra vágott csemege uborkákat. Keverjük jól össze.
8. A kihűlt fokhagymás csirkemellkoszorúk közepébe halmozzuk bele az uborkás krémet
9. Díszítsük zöldfűszerrel. Vendégeinket biztosan elvarázsoljuk ezzel a könnyed előétellel.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.