Elkészítés: A sertéscombot felszeleteljük, mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk, majd egy tepsibe helyezzük egymás mellé. Meghintjük ételízesítővel, rátörjük a fokhagymát, majd rászeleteljük a vöröshagymát. Kevés olajjal meglocsoljuk, pici vizet öntünk alá, majd a tepsit alufóliával lefedjük, és előmelegített sütőben 45 percig sütjük. Ezt követően a fóliát levesszük, és kb. 10-15 percig tovább sütjük.
A burgonyát a sós vízben megfőzzük, leszűrjük megtörjük, és gombócokat formázva a sertéssülttel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.