Elkészítés: Az őzgerincet kibéleljük baconnel. A húst vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk. Először lisztbe forgatjuk, majd tojásba, végül a reszelt sajtba. Egyenletesen lerakunk egy réteget az őzgerincformába, gépsonkával letakarjuk, kicsit összenyomkodjuk. Mindezt addig folytatjuk, amíg a forma megtelik (vagy a hús elfogy). A tetejét beborítjuk baconnel. Előmelegített sütőben 180 fokon kb. 40 percet sütjük. Hagyjuk kicsit kihűlni, aztán egy tepsibe átfordítjuk, és a tetején a szalonnát megpirítjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.