Előkészítés: A hagymát, a póréhagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk. A kenyérszeleteket megpirítjuk. A sütőt 220 °C-ra (gázsütő 4. fokozat) előmelegítjük.
Elkészítés: A margarinon – fedő alatt, kis lángon – üvegesre pároljuk a hagymát és a póréhagymát. Felengedjük 1,5 liter vízzel, beletesszük a húsleveskockát, sóval, őrölt borssal ízesítjük. Jól összeforraljuk, tűzállóedénybe átöntjük, és a tetejére tesszük a pirított kenyérszeleteket. 4. Megszórjuk a parmezán sajttal, és forró sütőben addig sütjük, míg a sajt a kenyérre ráolvad.
Munka: 15 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 224 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.