Elkészítés: A vajat keverjük habosra a porcukorral. Egyenként adjuk hozzá a tojásokat – így egy habos masszát kapunk. A lisztet, az egyforma apróra vágott fügét, diót és az ízesítő anyagokat keverjük össze, majd fakanállal óvatosan keverjük a vajas tömeghez. Zsírpapírral bélelt formában 180 C°-os sütőben süssük meg. Sütés után borítsuk ki a formából, a papírt vegyük le róla, hűtsük ki. A fügekenyereket vonjuk be olvasztott csokoládéval, majd szórjuk meg pisztáciával. Nagyon ízletes teasütemény, ráadásul sokáig eltartható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.