Elkészítés: A fügét és a mazsolat nagyon apróra vágjuk. A tojásokat és a tojássárgáját habosra keverjük a porcukorral. Beletesszük a fügét, a mazsolát és a diót, hozzákeverjük a lisztet, és 1-2 órára hűtőszekrénybe rakjuk. Majd nedves kézzel kis golyókat formálunk, kristálycukorban megforgatjuk, és tepsbe tesszük, nem túl közel egymáshoz. Mindegyik közepébe sütés előtt fakanállal egy lyukat csinálunk. 170 fokon aranybarnára sütjük.
Mikor kivesszük, még forrón forró baracklekvárt csorgatunk a közepébe. Kívül ropogós, belül finom puha. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.