Elkészítés: A hagymát és a fokhagymát aprítom. Az újhagymát és a chilit felkarikázom, a gombát és a medvehagymát szeletelem, a sajtot lereszelem.
Egy serpenyőben megdinsztelem a hagymát, majd ráteszem a gombát és a chilipaprikát. Közben a tésztát sós vízben al dente kifőzöm. Végül a raguhoz hozzáadom a medvehagymát, az olívabogyókat, fűszerezem. Ráöntöm a tejszínt és a bort.
Kis idő elteltével hozzászedem a leszűrt tésztát, összekeverem, összeforralom.
Reszelt füstölt sajttal tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.