Elkészítés: A gombakalapokat enyhén sós, forrásban levő vízben 2 percig főzzük (blansírozzuk), majd lecsepegtetve hűlni hagyjuk.
Keverőtálban a tejszínt a zsemlemorzsával, a füstölt hússal, a felaprított újhagymával, a finomra vágott petrezselyemzölddel, no meg a borssal összedolgozzuk. A gombafejeket üregükkel felfelé kivajazott gömbölyded jénainkba rakjuk, és a húsos masszával púposan megtöltjük. Előmelegített forró sütőben negyedóra alatt készre sütjük.
Tálaljuk azon melegében, pirítóssal és egy pohár szép, száraz vörösborral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.