Elkészítés: A padlizsánt (héjában) a sütőben 20 percig sütjük, majd meghámozzuk és kockákra vágjuk.
Amíg a padlizsán sül, a füstölt szalonnát vékonyra felszeleteljük, egyik felét bevagdossuk, kiolvasztjuk (nem sütjük ropogósra!), és a zsírjából kiszedjük.
A szalonna zsírjával kikenünk egy mély tűzálló tálat, szétterítjük az alján a karikára vágott paradicsom felét, erre a kicsumázott, laskára vágott zöldpaprika felét tesszük, fűszerezzük sóval, borssal, kakukkfűvel, bazsalikommal. Ezután meghintjük a csíkokra vágott főtt-füstölt hússal, erre pedig a padlizsánkockákat rakjuk. Ezt ismét fűszerezzük, a tetejére pedig a paradicsom, illetve a zöldpaprika másik fele kerül.
A tejfölt simára keverjük a tojássárgájával és a fokhagymaolajjal, majd rákenjük a rakott padlizsánra. A tetejére fektetjük a félig sült szalonnaszeleteket, és a sütőben addig sütjük, amíg a padlizsán a nedvességet magába nem szívta, tetején a szalonna ropogós pirosra nem sült.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.