Elkészítés: Egy tepsibe teszem a megmosott, megtisztított, sózott, borsozott, zúzott fokhagymával bedörzsölt csirkecombokat, fél deci vizet öntök alá, fóliával lefedemm és forró sütőben sütöm. Amikor már félig megsült, akkor a következő páccal bekenem: 1 deci olajba teszek őrölt borsot, majorannát, sót, pirospaprikát, ezzel a keverékkel a húsokat lekenem, és szép pirosra sütöm.
A rizst egy kevéske olajon kicsit megfuttatom, forró vízzel felöntöm, sózom, és fedővel letakarva a sütőbe teszem, hagyom, hogy megpárolódjon.
Amikor megfőtt a rizs, összekeverem a savanyú káposztrával, sütőtálba öntöm. A tetejét jól meglocsolom a tojásokkal kikevert tejföllel, és a sütőben megsütöm.
A csirkecombokat a rizses káposztával tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.