Elkészítés: Hosszában félbevágjuk a padlizsánokat, és a belsejüket kiszedjük. A padlizsánok mindkét oldalát kevés olívaolajon megpirítjuk.
1 fej vöröshagymát apróra vágunk, és olívaolajon megfuttatjuk. Beleteszünk 2 gerezd zúzott fokhagymát és a darált húst. Ízesítjük reszelt gyömbérrel, sózzuk, borsozzuk és chilit adunk hozzá.
A paradicsomot kockára aprítjuk, a koriandert finomra vágjuk, és a húshoz adjuk. Alaposan összepirítjuk.
Ezt a tölteléket egyenletesen elosztjuk a padlizsánokban, és reszelt sajtot szórunk a tetejére. A sütőben körülbelül 200-210 fokon 15 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.