Elkészítés: Serpenyőben 3 dkg zsírban az apróra vágott hagymát megfonnyasztjuk. Hozzátesszük a cikkekre vágott gombát, és erős tűzön 2-3 percig pirítjuk, majd beletesszük a
cikkekre vágott paradicsomot. Sózzuk, borsozzuk, egy kis szétzúzott fokhagymát és vágott petrezselymet teszünk bele. 2-3 percig pirítjuk, majd melegen tartjuk.
Közben felütjük a tojásokat, sózzuk, és a tejszínt vagy tejet hozzáöntjük.
Egy kis csokor petrezselyemzöldet, a kaprot és a metélőhagymát összevágjuk, ezt is belekeverjük a tojásba. Serpenyőben 3 dkg zsírt felhevítünk, beleöntjük a tojást, majd erős tűzön addig sütjük, míg kezd összeállni. Ekkor beletöltjük a paradicsomos, gombás tölteléket, és az omlettet felgöngyölve a serpenyő egyik oldalára igazítjuk. Utána már lassult tűzön készre sütjük. Szépen megpirítjuk az alját.
Előmelegített tálra borítjuk úgy, hogy az alja legyen felül. Paradicsomsaláta illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.