Elkészítés: A csirkemellet megmossuk, lecsepegtetjük, vékonyan felszeleteljük.
A fűszervajhoz puha vajat használunk, melyhez hozzáadjuk az átpréselt fokhagymát, a sót, valamint a zöldfűszereket. Jól összekeverjük, majd rövid időre hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
A leveles tésztát lisztezett deszkán vékonyra nyújtjuk, és négyzeteket vágunk belőle. A négyzetek közepére helyezünk 1-1 enyhén megsózott csirkemellszeletet, a tetejére halmozunk 1 kanálnyi fűszervajat, és a tésztákba csomagoljuk, 1-1 batyut formázva.
A batyukat kivajazott tepsibe tesszük, megkenjük tojássárgájával, és előmelegített sütőben 30-35 perc alatt aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.