Elkészítés: A száraz anyagokat egy tálban összekeverjük. Egy másik edényben a vajat felolvasztjuk, majd a csokoládét beletörjük, megvárjuk, hogy az is felolvadjon. Közben a tojásokat felverjük. A vajas csokoládét a száraz hozzávalókhoz adjuk, durvára keverjük, majd hozzáadjuk a felvert tojásokat, és tovább keverjük. Ízlés szerint mehet bele egy kis tej (mi 3,9%-os bio tejet használtunk). Amikor szépen selymesedik, de a cukor még darabos, mehet bele a pálinka. Ezután simára keverjük, hozzáadjuk a kis darabokra kockázott aszalt sárgabarackot, és még egy kis keverés után negyed órára állni hagyjuk. Ez pont elég idő arra, hogy a sütőt 170 fokra előmelegítsük. A sütéshez kb. 20-25 perc kell, illat és tűpróba alapján amúgy is biztosra lehet menni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.