Előkészítés: A rizst megmossuk. A gyömbért meghámozzuk, lereszeljük. A vaníliát kettévágjuk.
Elkészítés: A vajat felforrósítjuk, megfuttatjuk rajta a rizst. Hozzáadjuk a gyömbért, felöntjük az almalével, és beledobjuk a vaníliát. Felforraljuk, és fedő alatt, alkalmanként megkeverve kb. 20 percig főzzük. Az aszalt gyümölcsöket apróra vágjuk. A mazsolát leöblítjük. Az almát megmossuk, magházát eltávolítjuk, a húsát kisebb darabokra vágjuk. A húsz perc letelte után a gyümölcsöket a rizshez keverjük, és további 20 percig főzzük. Ha túl száraz lenne a rizottó, öntsünk hozzá kevés vizet. A főzés végén belekeverjük a tejszínt. A narancsokat kifilézzük, azaz vastagon meghámozzuk (fehér héjukat is levágjuk), a hártyák közül kivágjuk a gyümölcshúst, a levét felfogjuk. A húst, a levét, a mandulát a rizshez keverjük. Megszórjuk édesítőporral, és melegen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.