Elkészítés: A zöldségeket megtisztítjuk és feldaraboljuk. A hagymát forró olajon üvegesre pirítjuk, rátesszük a felkarikázott kolbászt, sárgarépát, fehérrépát és a kockára vágott paprikát és burgonyát. 5-6 percig pirítjuk a zöldségeket (önthetünk hozzá még egy kis (olíva)olajat, ha elbírja), sóval, borssal, ételízesítővel ízesítjük, majd felöntjük vízzel az egészet. Beledobunk egy erőleveskockát és takarék lángon majdnem teljesen puhára főzzük. Ekkor beletesszük az orsótésztát, és készre főzzük. Megszórjuk 1/2 csokor apróra vágott petrezselyemmel és forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.