Elkésztés: A fehércsokoládét pár csepp olajjal vízgőzön megolvasztom. Egy kisebb tepsit kibélelek sütőpapírral. Az olvadt csokoládét a tepsi aljára kenem (amennyire lehet, egyenletesen), majd a tepsit a hűtőbe teszem.
A gesztenyét összedolgozom a cukrokkal és a tejszínnel, majd a megdermedt csokira kenem. Ismét be a hűtőbe!
Az étcsokit is megolvasztom kis olajjal, a hideg gesztenye tetejére kenem, és megint lehűtöm.
Forró vízbe mártogatott késsel szeletelem. Ez a legnehezebb része, de megéri szenvedni vele.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.