Elkészítés: A leveles tésztát hagyjuk felengedni, majd kb. 5 mm-es vastagságúra nyújtjuk, és 5-6 cm átmérőjű szaggatóval kiszaggatunk 12 darabot. A muffinformákat kibéleljük a kiszaggatott tésztával, alját villával megszurkáljuk, majd a 180-190 fokra előmelegített sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük. A megmaradó tésztából kisebb és különböző formákat szaggatunk, amit díszítésként is felhasználhatunk.
A kihűlt tésztákat vízszintesen kettévágjuk, üregét a gesztenyepürével megtöltjük, gyümölcsöt vagy tejszínhabot is tehetünk rá. A töltelékre helyezzük a kalapot, amit csokiöntettel vagy olvasztott csokoládéval meglocsolunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.