Elkészítés: A piskótához a tojásokat kettéválasztjuk. A fehérjét kemény habbá verjük. A sárgáját a porcukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet. Óvatosan a masszába forgatjuk a felvert tojásfehérjét, és kikentt, lisztezett nagyméretű (kb. 32x40-es) tepsibe tesszük. Előmelegített sütőben (légkeverés 165 fok) kb. 20 perc alatt aranybarnára sütjük.
Miután megsült a tészta, sütőpapírra borítjuk, és sárgabaracklekvárral megkenjük nem túl vastagon, csak annyira, amennyit a piskóta magába szív.
A krémhez először a pudingot készítjük el. A pudingport a 3 evőkanál cukorral és a tejjel felfőzzük állandó keverés mellett, majd hagyjuk kihűlni. A margarint a porcukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a gesztenyepürét. Egynemű masszává keverjük, hozzáadjuk a kihűlt pudingot, valamint kb. 1 evőkanál rumot.
A krémet a lekváros piskótalapra kenjük és feltekerjük. Legalább 2-3 órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek, majd felszeletelve tejszínhabbal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.