Előkészítés: A gesztenyepürét 1 evőkanál porcukorral, a rummal összegyúrjuk, és cipót formálunk belőle. A vajat habosra keverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral.
Elkészítés: A gyúródeszkát beszórjuk porcukorral, rátesszük a gesztenyemasszát, majd egy kb. akkora darab folpack fóliát, amekkorára a gesztenyemasszát nyújtani szeretnénk. A fólia alatt a gesztenyemasszát kb. fél cm vastagra kinyújtjuk. A kinyújtott gesztenyemasszáról levesszük a fóliát, megkenjük a vajkrémmel, majd óvatosan feltekerjük. A tekercset szorosan alufóliába csomagoljuk, 1-2 órára a hűtőbe tesszük. Amikor kivesszük a hűtőből, levesszük az alufóliát, megszórjuk porcukorral , és szeletelve tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 2 óra múlva
1 szelet: 355 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.