Elkészítés: A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, hozzáadjuk a kevés langyos tejben felfuttatott élesztőt, a cukrot, a tejfölt, és közepes keménységű tésztát gyúrunk. 15-20 percig hűvös helyen pihentetjük.
Vékonyra kinyújtjuk, kockára vágjuk, majd a porcukorral ízesített gesztenyepürével megtöltjük. Kifli alakúra formáljuk, felvert tojással megkenjük, fél óráig langyos helyen kelesztjük.
Közepes hőmérsékletű sütőben sütjük. Vaníliás porcukorral meghintjük.
Karácsonyi süteménynek is kiváló, de süthetjük bármikor, sokáig eláll.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.