Elkészítés: A csirkecombokat megpirítom minden oldalról az olívaolajon, közben előkészítem a fokhagymákat. Ha már megpirult a csibecomb, felöntöm vízzel, úgy, hogy ellepje, és a megtisztított fokhagymát átpasszírozva belerakom. A sót, borsot ételízesítőt beleszórom, és hagyom, hogy megpuhuljon a hús - különös tekintettel a csont melletti részekre. Amikor elfőtte az első levét, hozzáadom a borsót és a szeletelt gombát, és újra felöntöm vízzel, majd beleszórom a csipetnyi pirospaprikát. A gobofok akkor van kész, amikor a második levét is elfőtte úgy, hogy egy kis szaft maradt mellette.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.