Elkészítése: Vágjuk a fûszerpaprikát apróra, a vöröshagymát és a fokhagymát tisztítsuk meg és aprítsuk finomra. A paradicsomot vágjuk négyfelé, a magházát távolítsuk el. A gombák tönkjét vágjuk le, a fejeket mossuk meg, vágjuk négyfelé vagy nagyobb darabokra, és áztassuk a citrom levébe. Lábosban melegítsük meg az olívaolajat, tegyük bele a hagymát, és lassú tûzön, folytonosan kevergetve pirítsuk meg. Vegyük kisebbre a lángot, és adjuk hozzá a gombát. Amikor a gomba majdnem kész, tegyük hozzá az erõspaprikát, a negyedbe vágott paradicsomot, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Adjuk hozzá a felaprított fokhagymát, a száráról lecsípkedett kakukkfüvet és rozmaringot, az olajbogyót és a felaprított petrezselymet. Jól keverjük össze, és még 1 percig hagyjuk az eddiginél is lassabb tûzön. Tegyük át egy tálba, és forron tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.