Elkészítés: Az olajat felforrósítom, majd beleteszem a felcsíkozott csirkemellet, a fűszereket, és erős lángon megsütöm. Mikor már elég puha a hús, rádobom a gombát, és addig párolom, amíg majdnem teljesen elfő a leve. Ekkor meghintem a liszttel, átforgatom, és pár másodpercig pirítom. Ekkor felengedem a tejjel, belenyomom a tömlős sajtot, és összefőzöm. 2-3 percig forralom, szükség esetén fűszerezem. Ha esetleg sűrű lenne nagyon, kevés tejet adhatunk hozzá. Sült krumplival tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.