Elkészítés: A gombákat megtisztítjuk, a kisebbeket félbe, négybe, a nagyobbakat szeletekre vágjuk. Az újhagymát is megtisztítjuk, felkarikázzuk.
A gombát és a hagyma fehér részét összekeverjük, sóval, borssal és kakukkfűvel ízesítjük, és 4 egyenlő adagban dupla rétegű alufóliára pakoljuk, mindegyikre 1-1 adag vajat is teszünk. Csomaggá összefogjuk.
Grillrácsa fektetjük, és 10-15 percig pároljuk. Óvatosan nyissuk ki, vigyázva a kiszökő gőz miatt.
Az újhagyma zöld részével megszórva tálaljuk, sült húsokhoz köretként fogyaszthatjuk, de magában is nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.