Elkészítés: A hagymát, a paprikát és a paradicsomot felkockázom, a gombát vékony szeletekre vágom. Kicsi olajon a hagymát megdinsztelem, hozzáadom a paprikát, a paradicsomot, és zsírjára sütöm, közben sózom, borsozom, majorannát, fűszerpaprikát teszek rá. A gombát hozzáadom, és ha elfőtt a leve, hozzáöntöm a darát húst is. Megpirítom a húst, és felöntöm vízzel. Több vízzel főzöm, mint egy átlag pörköltet, hogy több szaftja legyen majd.
A palacsintához a hozzávalókat összekavarom, és közepes vastagságú palacsintákat sütök, majd megtöltöm a hússal.
Egy tepsi vagy jénai alját picit kiolajozom, és egymás mellé helyezem a megtöltött palacsintákat. A gombás hús megmaradt szaftját összekavarom a tejföllel, és a felét ráöntöm a palacsintákra. Berakom a sütőbe barnulásig.
Tálaláskor a szaft másik felét öntöm a palacsintákra.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.