Elkészítés: A hagymát megpucolod, megmosod, felszeleteled csíkokra, majd kevés olajban üvegesre párolod. Utána a pulykahúst is csíkokra szeled, majd hozzápárolod a hagymához. Ízesíted a fűszerekkel, aztán hagyod főni úgy 15 percig, majd hozzáadod a megmosott, felszeletelt gombát. Az egészet még 15 percig főzöd, majd a tűzről leveszed, és a tortillát kiterítve egyesével teszel a pulykás-gombás pörköltből. Ezután 1 evőkanál tejfölt teszel bele, majd feltekered (mint a palacsintát), és reszelt sajttal meghinted. Végül beteszed a grill alá vagy a mikróba, és aranybarnára sütöd. Salátával is tálalhatod.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.