Elkészítés: A kenyér héját levágtam, majd késes robotgéppel morzsát készítettem belőle. A tojásfehérjét egy csipet sóval kemény habbá vertem. A sárgáját elkevertem az előzőleg 2 evőkanál vajon sóval, borssal megpirított, majd szintén késes robotgéppel felaprított gombával.
Először a kenyérmorzsával kevertem el a gombás masszát, majd az egészet óvatosan összeforgattam a fehérjehabbal. Reszeltem bele egy kevés szerecsendiót is.
Vajjal kikentem a szufléformákat, majd megszórtam egy kevés liszttel. Háromnegyedig töltöttem a masszával, és 160 fokra előmelegített sütőben, 20 perc alatt gőzön megsütöttem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.