Elkészítés: A tésztát szobahőmérsékleten egy óráig állni hagyjuk, hogy felolvadjon. Közben a hagymát az olajon megfonnyasztjuk. A gombát megtisztítjuk, összevagdaljuk, és a hagymán erős lángon megsütjük. A liszttel megszórjuk, a tűzön fél percig kevergetjük, majd a tejjel felengedve sűrű mártássá főzzük. Megsózzuk, megborsozzuk, tejföllel gazdagítjuk, és hagyjuk kihűlni. A sütőt 250 fokra melegítjük. A tésztát jó ujjnyi vastagra nyújtjuk, és fánkszaggatóval nyolc pogácsát szúrunk ki belőle. Minden második közepét kis pogácsaszaggatóval kiszúrjuk, és az így kapott gyűrűt egy teljes pogácsára fektetjük. Az üreges fánkokat tepsire ültetjük, a kiszúrt közepét is mellé rakjuk. A nagy pogácsák peremét és a kis pogácsákat tojássárgájával megkenjük. A sütőbe tolva addig sütjük, amíg a teteje szép piros nem lesz. Közben a gombavagdalékot megforrósítjuk, és a nagy pogácsák üregébe halmozzuk. Az apró pogácsákat ráültetve, forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.