Előkészítés: A húst megmossuk, leszárítjuk, 4 cm hosszú, ceruzavastagságú darabokra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk. A fokhagymát megtisztítjuk, összezúzzuk. A gombát és a paprikákat megmossuk, felszeleteljük. A paradicsomot forró vízbe mártva héjától megszabadítjuk, húsát feldaraboljuk.
Elkészítés: Serpenyőben az olajat felforrósítjuk, a hagymát megfuttatjuk benne, majd rátesszük a húst, és ameddig levet nem enged, kevergetjük. Sóval, őrölt fekete borssal ízesítjük, és beletesszük a fokhagymát, a köményt. Amikor levét elfőtte, pótoljuk vízzel, és fedő alatt pároljuk, amikor szükséges, ismételten adunk hozzá pici vizet. Amikor már majdnem puha (kb. 40-50 perc múltán), és ismét kevés lé van alatta, belekeverjük a paradicsompürét és lepirítjuk. Vizet öntünk hozzá, és kb. 10 percet még pároljuk. Ekkor beletesszük a gombát, a paprikákat és paradicsomot. Kíméletesen összekeverjük, és még 5-10 perc alatt egybefőzzük. Csuszatésztával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.