Elkészítés: A gombát megtisztítjuk, kicsire vágjuk, majd olajon megdinszteljük. Sóval, őrölt borssal ízesítjük. Ha elfőtte a levét, a petrezselymet beletesszük, majd még melegen belereszeljük (nagyobb lyukú reszelőn) a főtt tojásokat. Kevés reszelt sajtot is teszünk bele.
A palacsintákat 1-2 evőkanálnyi gombás töltelékkel megtöltjük, és batyukat hajtogatunk belőlük. A batyukat tepsire rendezzük (amelyet nagyon kicsit megolajozhatunk). A palacsintákra kevés tejfölt teszünk, és reszelt sajttal megszórjuk. Sütőben átsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.