Elkészítés: A hagymát olajon megpirítjuk, paprikázzuk, sózzuk, majd a nem túl apróra darabolt, tisza gombát is hozzáadjuk. Sok leve legyen a pörköltnek, és gazdagon fűszerezzük, mivel ez lesz a rakottas öntete. Behabarjuk a tejföllel, majd az előre megfőzött, megtisztított, szeletelt krumplival jénai tálba rétegezzük a gombát úgy, hogy a végére maradjon egy kis üres szaft. Ebbe egy kis sajtot is keverhetünk, és az étel tetejére öntjük. Először lefedve összesütjük előmelegített sütőben, majd készre pirítjuk a rakott krumplit.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.