Elkészítés: A húst felszeletelem, kissé kiklopfolom, befűszerezem fűszersóval, ha nincs, akkor sóval, borssal, mustárral. Egy ideig párolom, hogy puha legyen. Majd pirosra sütöm. Ezután elkészítem a gombát. Apróra vágott vöröshagymát dinsztelek olajon, majd hozzáadom a gombát, a kakukkfüvet, ízlés szerint sót, és amikor elpárolódott a víz, hozzáadok 1 gerezd zúzott fokhagymát, egy pillanatig sütöm, de óvatosan, nehogy megégjen a fokhagyma, mert akkor keserű lesz. Ízlés szerinti körettel kínálom. Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.