Elkészítés: A vöröshagymákat megpucoljuk, és a közepét karalábévájóval kivájjuk. A kivájt hagymadarabok felét kockára vágjuk. A gombákat megtisztítjuk, a 8 nagy gomba szárát kihegyezzük. A darabkákat és a 25 dkg gombát összevágunk apró kockára, majd olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a ledarált pulyka combot, és megpirítjuk. A kifliket karikára vágjuk, tejben megáztatjuk, kinyomkodva a többi hozzávalóhoz tesszük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, összekeverjük, és a masszát a hagymák üregébe töltjük. A maradék tölteléket olajjal kikent tepsibe simítjuk, és a töltött hagymákat sorban ráhelyezzük. A hagymák tetejére rászúrjuk a meghegyezett gombákat. A leveskockát 2 dl vízben felfőzzük, és a hagymák közé öntjük. A tepsit alufóliával lefedjük, és fél óráig sütjük. Azután levesszük az alufóliát, és a gombák tetejére rakjuk a szeletekre vágott szalonnadarabokat, visszatesszük a sütőbe, és még 15 percig sütjük, míg megpirul a szalonna.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.