Elkészítés: A fenti anyagokból fasírtot készitünk, majd egy nagy alufóliát jól beolajozunk, ráterítjük a húsmasszát, elsimítjuk.
A töltelékhez a tojásokat felütjük, a fehérjéből elveszünk annyit, hogy bekenhessük vele a fasírtot, erre ráhelyezzük a sonkaszeleteket. A vöröshagymát nagyon apróra vágva megdinszteljük, sózzuk, borsozzuk,
rátesszük a gombát, puhára pároljuk. Amikor kihűlt, ráöntjük a felvert tojásokat /azért nem forrón, mert nem rántottát készítünk/, ha esetleg túl lágy lenne, egy kis zsemlemorzsával megszórjuk. Ráhelyezzük az elkészített fasírt közepére hosszában, majd a fólia segítségével a fasírttal mindkét oldalról betakarjuk. Az alufóliát ráhajtjuk, szépen megformázzuk, úgy tesszük a tepsibe, hogy alul legyen az tekerés.
Előmelegitett sütőben 50 percig lassú lángon sütjük, majd kibontjuk, kissé megpirítjuk. Párolt zölséggel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.