Előkészítés:
A paradicsomokat megmossuk, tetejüket levágjuk, kikaparjuk a magjukat, belsejét enyhén besózzuk, borsozzuk. A gombát megtisztítjuk, megmossuk, vékonyra szeleteljük. A hagymát meghámozzuk, finomra vágjuk.
Elkészítés:
1. Felforrósítjuk az olajat, megfuttatjuk rajta a hagymát, majd rátesszük a gombát és megpirítjuk. A bazsalikommal, sóval borssal ízesítjük, majd összepirítjuk.
2. A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A kikapart paradicsomokat megtöltjüka pirított gombával. A tetejét megszórjuk a sajttal, mellé helyezzük a kalapokat, és a sütőben kb. 15 perc alatt átsütjük.
A tölött paradicsomot pirított bagettszeletekre ültetve vagy, ha több időnk van, rizottóval kínálhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.